Η Help4Tech δραστηριοποιείται 6 χρόνια στην τεχνική υποστήριξη και εφοδιασμό ειδών τεχνολογίας στις επιχειρήσεις.

  • Πιο συγκεκριμένα παρέχουμε τεχνική υποστήριξη για τους υπολογιστές, τα περιφερειακά καθώς και για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου της κάθε εταιρείας.
  • Η υποστήριξη ανάλογα την περίσταση μπορεί να πραγματοποιηθεί φυσικά στον χώρο σας, αλλά και εξ αποστάσεως μέσω προγραμμάτων απομακρυσμένου ελέγχου.
  • Εμπορευόμαστε σταθερούς υπολογιστές και laptop, περιφερειακά, εκτυπωτές, προτζέκτορες και αναλώσιμα.
  • Δραστηριοποιούμαστε επίσης στην κατασκευή site και eshop και επιδιώκουμε την καλύτερη δυνατή και παράλληλα πιο επαγγελματική προβολή σας στο internet.
  • Προμηθεύουμε τα καταστήματα λιανικής με σύγχρονες και ποιοτικές ταμειακές μηχανές σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΑΑΔΕ.
  • Τέλος έχοντας στο πλάι μας εξειδικευμένους συνεργάτες, αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση καμερών και συναγερμών, την λογιστική διαχείριση της επιχείρησης σας, ακόμη και την δημιουργία βίντεο για την προβολή σας είτε με σταθερά συστήματα είτε με drones.

Ειδικότερα  για τα φροντιστήρια, αναλαμβάνουμε την τεχνική υποστήριξη των υπολογιστών και του δικτύου. Σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει μπορούμε να ανταπεξέλθουμε έγκαιρα, είτε με επίσκεψη στον χώρο σας είτε από απόσταση μέσω προγράμματος απομακρυσμένου ελέγχου. Επίσης καλύπτουμε τις ανάγκες του τεχνολογικού εξοπλισμού, όπως υπολογιστές, οθόνες, ηχεία, προτζέκτορες κτλ ώστε το μάθημα να γίνεται χωρίς προβλήματα. Τέλος σε περίπτωση που δεν έχετε κάποιο site ή θέλετε το υπάρχον να το αντικαταστήσετε με πιο σύγχρονο, ώστε να είναι προσαρμόσιμο σε όλες τις συσκευές και πιο λειτουργικό για τους καθηγητές και τους σπουδαστές, είμαστε στην διάθεση σας.

Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε!